Econofire box

€ 69,95

Econofire box

€ 69,95

De meest compacte en lichtgewicht rocket stove wereldwijd.

 

De ultimate Rocket stove brand op sprokkelhout.


Gewicht: 4,2 kg.

Kleur: mat zwart

Gecontroleerd en veilig buitenkoken op sprokkelhout. Coox rocketstoves zijn zo ontworpen dat je binnen één minuut hoge temperaturen bereikt. 


Gewicht: 5,2 kg.

levertijd 14 dagen
Kleur: oranje

inclusief hout invoer rekje zwart

Robust en functioneel allround gril, oven, vuurschaal en kachel in één. RVS. 6,1kg., Hoog 28 cm. / diameter 42 cm. Geschikt voor biomass brandstoffen. Wordt geleverd met kolen- grillrooster. Diverse items optioneel.

 

Levertijd 7 dagen

 

Pyron vuur ton

€ 189,99

Pyron vuur ton

€ 189,99

VS vuurton welke extreem effectief brand. Het doordachte luchtinlaat systeem laat het vuur bijna rookloos branden. Door de hoge poten kan deze vuurton overal branden. Hoogte 74 cm. Diamter 44,5 cm. 10,5 kg. / 25 lt. volume

 

Levertijd 7 dagen

 

Grill plaat gemaakt van eerste klas staal. Compleet geleverd met opzetstuk en bevestigings materiaal. Diameter 57 cm. Dikte plaat 0,6 cm. Gewicht 13,5 kg.

 

Levertijd 7 dagen

 

Hobo stove bk1

€ 43,99

Hobo stove bk1

€ 43,99

Hobo stove bk1 is ligt ingewicht. 590 gram. Inclusief envelope opberg tas. 12,5 x 11,5 x 13,8 cm.

 

levertijd 7 dagen

Petromax Loki kachel/stove

Mobiele kachel voor warmte en koken, ideaal voor het verwarmen van grotere tenten of koken in de buitenlucht

Gebruikers informatie

Petromax Loki stove wordt gratis verzonden naar Nederland en België bij online betaling. Levertijd voor dit artikel kan 7 werkdagen duren.

Onderweg met een grote tent?: ​​Zodra de koude avond nadert, kan de Petromax Loki Stove de tent verwarmen en tegelijkertijd dienen als een fornuis. De combinatie van kookfornuis en kachel kan vrij eenvoudig worden vervoerd, omdat het compact kan worden verpakt en is zeer licht.
Ontworpen voor veilig stoken en goed te vervoeren
De Loki stove heeft een uniek design en doordachte constructie: Dankzij een systeem van pinnen, kan de staanders worden uit/ingevouwen en zorgen voor stabiliteit ingevouwen met de pijpen in de stove blijft er een mobiel en compact geheel over met een afmeting van 52 x 33 x 33 cm. Met ongeveer 10 kg is het een van de lichtste tentkachels. Het kan eventueel worden verpakt in de juiste foudraal (accessoire) 

Koken op de Petromax Loki Met Petromax Loki, is het koken van een heerlijke maaltijd op de kampeerplek bijna net zo eenvoudig als op het fornuis thuis: verwijder kookplaat en plaats ketel of pan op het ontstaande kookvlak (40 x 25 cm).

Hoe de Petromax te gebruiken: De hoeveelheid brandhout regelt natuurlijk de hoeveel warmte wat wordt gegenereerd voor de tentwarmte en kookhitte. Tijdens het aansteken en het tot ontbranding komen van het brandhout de kacheldeur op eerste stand. Het vuur zal dus meer worden voorzien van zuurstof en verder worden aangewakkerd.Door de halfronde body, verspreidt de Petromax Loki snel aangename warmte aan de hele tent. Zodra het vuur goed brand kan de kacheldeur worden gesloten en de uitstoot middels regulatorklep worden gesmoord.
Geschikt voor alle grote tenten: De Petromax Loki Stove is geschikt voor verschillende soorten tenten mits het wordt uitgebreid met de passende accessoire voor dit model, Petromax biedt de geschikte accessoires voor verschillende type tenten. Kookvuur.nl raad altijd aan het gebruik van Loki vonkenvanger, zodat er geen brandende deeltjes kunnen ontsnappen die de tent beschadigen of natuurbrand

Standaard komt er bij de Petromax Loki Stove

  • 1 x gebruiksaanwijzing (Duits / Engels / Frans)
  • 1 x As lade
  • 5 x delen kachelpijp waarvan 1 met klep

Technische specificaties

  • Materiaal:Gecoat plaatstaal
  • Gewicht:
  • Afmetingen bij gebruik 55x83.5x241cm
  • Afmeting mobiel: 52x33.5x33.5cm
  • Herkomst fabrikant:Duitsland
 

 

Levertijd 7 dagen

Charcoal 5200 XL

€ 129,95

Charcoal 5200 XL

€ 129,95

s Werelds meest brandstofefficiënte houtskool stove! Deze stove is XL uitvoering van de CH2200 stove, doordacht, duurzaam en ultra-schone verbranding en efficiënt gebruik van houtskool.


Gewicht: 3,4 kg.

Kleur: mat zwart

geisoleerd, luchtinlaat schuif, gepatenteerde stalen vuurkamer voor lange levensduur

Levertijd 14 werkdagen

Coox GoGrill

€ 69,95

Coox GoGrill

€ 69,95

Deze BBQ/Grill asseccoire past op de G3300 / M 5000 en CH 5200 stoves. 4 delig. Deksel met luchtschuif, gietijzeren rooster, rooster manchet en vuurdiffuser.


Gewicht: 2,5 kg.

Kleur: mat zwart

Levertijd 14 werkdagen

 

De MITI-001 is zo ontworpen dat hij gemakkelijk meegenomen kan worden, een optimale zuurstoftoevoer garandeert, veilig is in gebruik, en geschikt is voor alle type pannen en ketels. Voor op het terras thuis of tijdens je vakantie in Scandinavië.

Levertijd 14 werkdagen

Cocos briketten met uitsparingen voor optimale luchttoevoer. Brandduur tot 4 uur. Gewicht verpakking 3 kg.

levertijd 14 dagen

Outdoor cooker

€ 24,95

Outdoor cooker

€ 24,95

Outdoor cooker 

om lekker buiten te koken of als vuurkorf 

met of zonder pootjes van 5 cm

 

levertijd 14 dagen

BBQ vat

€ 79,00

BBQ vat

€ 79,00

BBQ groot model  200ltr vat

 

 

levertijd 14 dagen

BBQ vat

€ 49,00

BBQ vat

€ 49,00

Bbq klein model  60 ltr vat

 

 

 

levertijd 14 dagen

Woodson Survival firestarter. compact en sealed doe het zelf firestarter incl. lucifers. Compact en spatwaterdichte verpakking