Kies hier je rocket stove of brander

Zeer efficiënte houtbrander met een optimale lucht aanvoer. Voorzien van unieke L-vormige brandkamer. Ideaal voor koken met een Dutch Oven. Afmetingen 30 x 25 x 33cm. Gewicht 6500 gram.

Specificaties:

 • Gemaakt van roestvrij staal, gietijzer en hout
 • Afmetingen: 30 x 25 x 33 cm (lxbxh)
 • Gewicht: 6500 gram
 • Compleet met brandstofsteun, 2 handgrepen en een handleiding in Duits, Engels en Frans

Petromax RF33 Rocketstove
De Rocketstove van Petromax is een veilige en een hoog rendement cook stove die brand op biomassa zoals kloofhout, sprokkelhout en ander brandbaar materiaal uit de natuur. Door zijn ontwerp en uitvoering zal het voor veel kookplezier zorgen.

Levertijd 7 dagen

 

Petromax Fire Piston

De Petromax Fire Piston is een ideale vuurstarter waarmee je eenvoudig, na enige oefening, een gloeiend kooltje maakt. Met dit kooltje blaas je vervolgens je fijne tondel aan en heb je je kampvuur ontstoken! Erg leuk om te doen en weer eens een andere methode dan de veel gebruikte firesteel, vuurslag of natuurlijk lucifers of aansteker.

Zeer effectief

De Fire Piston werkt doordat je binnenin zeer snel een zeer hoge druk creëert. Hier komt veel hitte bij vrij waardoor je een verkoold stukje katoen kunt laten gloeien. Een methode die al eeuwenlang wordt gebruikt en welke je nu makkelijk zelf kunt toepassen.

Compleet geleverd

De stevige zwart gekleurde piston van geanodiseerd aluminium wordt compleet geleverd. Je kunt er direct mee aan de slag! Per ongeluk vergeten je tondel aan te vullen? Geen probleem, in de buis van de piston zit tevens een firesteel verborgen. 
De handvaten van de piston dienen voor je tondel en het smeermiddel. Zo heb je alles gemakkelijk bij elkaar.

Specificaties

 • Kleur: zwart
 • Materiaal: geanodiseerd aluminium
 • Inclusief 4 rubber ringen
 • Inclusief smeermiddel
 • Inclusief opbergtasje
 • Inclusief tondel
 • Extra: ingebouwde firesteel als alternatieve vuur maak methode.
 •  

 

Kampvuur standaard. Grillen en koken en gemakkelijk mee te nemen. 6,7 kg. totale hoogte 103,5 cm. Armlengte 66,5 cm. Gepoedercoat zwart

 

Levertijd 7 dagen

 

Driepoot set in doos. Deze set bestaat uit 1 driepoot 140 cm., gereedschap, ketting set 50 cm en chromen rooster 60 cm.


Doos afmeting 65 x 65 x 10

Kleur: black gecoat

 

Levertijd 7 dagen

Stevige driepoot met centrale ketting. In hoogte verstelbare poten. Pootlengte 88 - 159 cm. Transport maten 12 x 98 x 12 cm. Gewicht 4,1 kg. Tot 40 kg. belastbaar.

Uitverkocht

Econofire box

€ 69,95
Uitverkocht
Uitverkocht

Econofire box

€ 69,95

De meest compacte en lichtgewicht rocket stove wereldwijd.

Robust en functioneel allround gril, oven, vuurschaal en kachel in één. RVS. 6,1kg., Hoog 28 cm. / diameter 42 cm. Geschikt voor biomass brandstoffen. Wordt geleverd met kolen- grillrooster. Diverse items optioneel.

 

Levertijd 7 dagen

 

Uitverkocht

Petromax schort

€ 99,95
Uitverkocht
Uitverkocht

Petromax schort

€ 99,95

Prachtige en zeer duurzame rundlederen schort voor de echte kampvuur kok. Beschermt je kleding tegen (hete)spetters, vonken en andere 'gevaren' tijdens het koken.

Pyron vuur ton

€ 189,99

Pyron vuur ton

€ 189,99

VS vuurton welke extreem effectief brand. Het doordachte luchtinlaat systeem laat het vuur bijna rookloos branden. Door de hoge poten kan deze vuurton overal branden. Hoogte 74 cm. Diamter 44,5 cm. 10,5 kg. / 25 lt. volume

 

Levertijd 7 dagen

 

Grill plaat gemaakt van eerste klas staal. Compleet geleverd met opzetstuk en bevestigings materiaal. Diameter 57 cm. Dikte plaat 0,6 cm. Gewicht 13,5 kg.

 

Levertijd 7 dagen

 

Hobo stove bk1

€ 43,99

Hobo stove bk1

€ 43,99

Hobo stove bk1 is ligt ingewicht. 590 gram. Inclusief envelope opberg tas. 12,5 x 11,5 x 13,8 cm.

 

levertijd 7 dagen

Petromax Loki kachel/stove

Mobiele kachel voor warmte en koken, ideaal voor het verwarmen van grotere tenten of koken in de buitenlucht

Gebruikers informatie

Petromax Loki stove wordt gratis verzonden naar Nederland en België bij online betaling. Levertijd voor dit artikel kan 7 werkdagen duren.

Onderweg met een grote tent?: ​​Zodra de koude avond nadert, kan de Petromax Loki Stove de tent verwarmen en tegelijkertijd dienen als een fornuis. De combinatie van kookfornuis en kachel kan vrij eenvoudig worden vervoerd, omdat het compact kan worden verpakt en is zeer licht.
Ontworpen voor veilig stoken en goed te vervoeren
De Loki stove heeft een uniek design en doordachte constructie: Dankzij een systeem van pinnen, kan de staanders worden uit/ingevouwen en zorgen voor stabiliteit ingevouwen met de pijpen in de stove blijft er een mobiel en compact geheel over met een afmeting van 52 x 33 x 33 cm. Met ongeveer 10 kg is het een van de lichtste tentkachels. Het kan eventueel worden verpakt in de juiste foudraal (accessoire) 

Koken op de Petromax Loki Met Petromax Loki, is het koken van een heerlijke maaltijd op de kampeerplek bijna net zo eenvoudig als op het fornuis thuis: verwijder kookplaat en plaats ketel of pan op het ontstaande kookvlak (40 x 25 cm).

Hoe de Petromax te gebruiken: De hoeveelheid brandhout regelt natuurlijk de hoeveel warmte wat wordt gegenereerd voor de tentwarmte en kookhitte. Tijdens het aansteken en het tot ontbranding komen van het brandhout de kacheldeur op eerste stand. Het vuur zal dus meer worden voorzien van zuurstof en verder worden aangewakkerd.Door de halfronde body, verspreidt de Petromax Loki snel aangename warmte aan de hele tent. Zodra het vuur goed brand kan de kacheldeur worden gesloten en de uitstoot middels regulatorklep worden gesmoord.
Geschikt voor alle grote tenten: De Petromax Loki Stove is geschikt voor verschillende soorten tenten mits het wordt uitgebreid met de passende accessoire voor dit model, Petromax biedt de geschikte accessoires voor verschillende type tenten.Wij raden altijd aan het gebruik van Loki vonkenvanger, zodat er geen brandende deeltjes kunnen ontsnappen die de tent beschadigen of natuurbrand

Standaard komt er bij de Petromax Loki Stove

 • 1 x gebruiksaanwijzing (Duits / Engels / Frans)
 • 1 x As lade
 • 5 x delen kachelpijp waarvan 1 met klep

Technische specificaties

 • Materiaal:Gecoat plaatstaal
 • Gewicht: 11 kg
 • Afmetingen bij gebruik 55x83.5x241cm
 • Afmeting mobiel: 52x33.5x33.5cm
 • Herkomst fabrikant:Duitsland
 

 

Levertijd 7 dagen

 

De MITI-001 is zo ontworpen dat hij gemakkelijk meegenomen kan worden, een optimale zuurstoftoevoer garandeert, veilig is in gebruik, en geschikt is voor alle type pannen en ketels. Voor op het terras thuis of tijdens je vakantie in Scandinavië.

Levertijd 14 werkdagen

Cocos briketten met uitsparingen voor optimale luchttoevoer. Brandduur tot 4 uur. Gewicht verpakking 3 kg.

 

Voorbeeld product

€ 29,95

Voorbeeld product

€ 29,95

Dit is een voorbeeld product. Het kan niet gebruikt of gekocht worden.

Voorbeeld product

€ 29,95

Voorbeeld product

€ 29,95

Dit is een voorbeeld product. Het kan niet gebruikt of gekocht worden.

Voorbeeld product

€ 29,95

Voorbeeld product

€ 29,95

Dit is een voorbeeld product. Het kan niet gebruikt of gekocht worden.

Woodson Survival firestarter. compact en sealed doe het zelf firestarter incl. lucifers. Compact en spatwaterdichte verpakking