Kies hier de buitenkeuken produkten

Ontsteekt betrouwbaar en overal
Of het nu op een klimtocht in de bergen, wandelen in het bos of in opslag in de woestijn: Met de Petromax Preekstoel licht dat u in elke omgeving een verwarmend vuur en koken gebied. Als een weers- en energie-onafhankelijke ontstekingsbron is het uw trouwe helper die u ondersteunt bij het onafhankelijk maken van vuur. Korter dan een handlengte, de Petromax Fire Piston past gemakkelijk in elke bagage en zorgt voor de vonk voor uw avontuur. 

Gecomprimeerde vuurkracht
De zorgvuldig opgebouwde vuurzuiger combineert op slimme wijze een eeuwenoude methode om vuur aan te steken. De traditionele manier om tondel in een holle cilinder te ontsteken door luchtcompressie was al bekend bij primitieve volkeren. Deze techniek wordt nieuw leven ingeblazen in de vorm van de Petromax-vuurzuiger en is even eenvoudig als effectief: de zuigerkop is uitgerust met een tondel en wordt vervolgens abrupt in de zuigerbus gedrukt. Door de resulterende luchtdruk en de resulterende hitte tot 400 ° C ontsteekt u de tondel en dus een voorbereid sintelnest of een voorbereide open haard - volledig zonder elektriciteit, aanstekers of andere hulpmiddelen. Als extra ontstekingsalternatief vind je een staafvuursteen in de zuiger opgeborgen, die een vonkend vuur garandeert.

Alles in één hand
De hoogwaardige zwart geanodiseerde Petromax-vuurzuiger bestaat uit zuiger en zuigerbus. De schaal en het smeermiddel voor een soepel ontstekingsproces zijn te vinden in de respectieve opslagcontainers aan de uiteinden. Deze zijn goed beveiligd door schroefdoppen. Schroef de schaalcontainer uit de kolf en u kunt de daar geplaatste vuursteentje verwijderen. De vuurzuiger zelf is ruimtebesparend opgeborgen in de juiste transporttas. Er gaat dus niets verloren en de Petromax-vuurzuiger is goed voorbereid op meervoudige ontsteking. 

Emaille drink mok 360 ml met RVS rand. 170 gram. 11,5 hoog. Zwart

Zet een heerlijke kop koffie en thee met deze mooie percolator van Petromax. Geschikt voor gebruik boven een kampvuur. Zwart emaille. Inhoud 1,5 liter, gewicht 1 kg.

RVS perkolator. 2,1 lt. 14 koppen. 0,95 kg. Hoog 20,5 cm.

RVS perkolator. 4,2 lt. 28koppen. 1,25 kg. Hoog 26 cm.

 

Levertijd 7 dagen

Zeer handige en snelle waterkoker. Binnen 3-5 minuten kokend water. Brandt eenvoudig op takjes, berkenbast, dennenappels etc. Uitbreidbaar met handige accessoires. Inhoud 1,2 liter.

Gietijzeren tosti-ijzer voor gebruik in een kampvuur of BBQ. Uitgevoerd met comfortabele houten handgreep.

Uitverkocht

Petromax schort

€ 99,95
Uitverkocht

Prachtige en zeer duurzame rundlederen schort voor de echte kampvuur kok. Beschermt je kleding tegen (hete)spetters, vonken en andere 'gevaren' tijdens het koken.

Stormlamp gemaakt van gegalvaniceerd staal om roestvorming te voorkomen. Het doordacht luchtinlaat systeem laat de vlam mooi en rustig branden. Gepoedercoat

Stormlamp gemaakt van gegalvaniceerd staal om roestvorming te voorkomen. Het doordacht luchtinlaat systeem laat de vlam mooi en rustig branden.

Boomex olielampen

Ideal voor gebruik bij dutch oven op open vuur  

Makkelijk en handig barbecue stok in telescopische design met siliconen handvatten . De stick is 124 cm lang. Wordt geleverd met bijpassende polsband.

Levertijd 14 werkdagen

telescoop met 80cm lengte

Suvival Kit

€ 9,99

Suvival Kit

€ 9,99

caradiner, tin voil, eye knife, cotton tinder, fire starter, alcohol pad, paracord, weights swivels, fishing hooks, floats, fishing lines, pins, blade.

Solar lighter

€ 4,99

Solar lighter

€ 4,99

sirvival zonne aansteker

Beperkte voorraad

 

Wanneer u bij de BARQRUB olie toevoegt heeft u tevens de perfecte marinade voor uw vlees.

Een echte smaakmaker! Geschikt voor rund, varken, gevogelte, vis en groente.

Inhoud van het zakje is 60 gram

Nu van € 3,49 voor

Stabilotherm Padvindersmes

Handvat hout

lemmet 75 mm

Leren holster

mora kniv

€ 6,95

mora kniv

€ 6,95

basic 511

diverse kleuren hoesjes

 

 

Normale prijs € 8,95 nu € 6,95

dus +/_ 30 procent korting  zweden2017 actie

De optimale vis- / huntingknife! Grip rubberen handvat en betrouwbare bescherming voor je vingers. de lengte van het blad in combinatie met een 2,5 mm dikke stalen blad maakt dit een zeer sterke en krachtige mes.

Roestvrij staal. Plastic omhulsel met houder voor knop en riem

 

Uitverkocht

Bison bijl jager

€ 59,00
Uitverkocht

Sterk gereedschap voor profi's

lengte 330 mm

gewicht 715 gr

Flits is een zeer effectieve en betrouwbare brand staal die werkt in alle situaties en onder alle omstandigheden. The Fire Flash vuur staalsoorten zijn praktisch en licht van gewicht.

Kupilka mok zonder lepeltje, 2,1 dl. Gewicht 80 gram.

Kupilka gift box. Inhoud KP 21, KP14 en lepeltje BRUIN

 kleur: olijf

 

KÅSA XL

€ 4,99

KÅSA XL

€ 4,99

kleur: olijf

WILDO® SPORK

€ 1,99

WILDO® SPORK

€ 1,99

kleur: olijf

 

kleur: olijf

kleur: olijf

Spork uni

€ 2,95

Spork uni

€ 2,95

Kleur zwart

brandduur 1,5 uur

Nieuw: Tshirt met print